Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçarken Ayağını Kıran Hırsız Hastanede Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, hırsızlık için girdikleri dairede ev sahibinin uyanması üzerine paniğe kapılan iki şüpheli, ikinci kat balkonundan aşağı atladı. Hırsızlardan birinin ayağı kırılınca, iki şüpheli tedavi olmak için...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaçarken Ayağını Kıran Hırsız Hastanede Yakalandı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde, hırsızlık için girdikleri dairede ev sahibinin uyanması üzerine paniğe kapılan iki şüpheli, ikinci kat balkonundan aşağı atladı. Hırsızlardan birinin ayağı kırılınca, iki şüpheli tedavi olmak için gittikleri hastanede gözaltına alındı.
Olay, Fethiye’ye bağlı Patlangıç Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saat 03.00 sıralarında ikinci kattaki daireye giren iki hırsız, içeride bir süre eşyaları karıştırdı. Ev sahibinin gürültüleri duyup bağırması üzerine telaşa kapılan şüpheliler, balkona çıkıp aşağı atladı. Yaklaşık 5 metre yükseklikten atlayan Onur T.’nin (31) ayağı kırıldı.
ÇALINTI BİSİKLETLE HASTANEYE GELDİLER
Yürümekte zorlanan Onur T.’nin acı çektiğini gören diğer şüpheli İsrafil E. (37), yakalanma riskini göze alarak yine çalıntı olduğu tespit edilen bisikletle arkadaşını Fethiye Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirdi. Hırsızların bölgeden uzaklaştıklarını balkondan izleyen ev sahibi polise ihbar etti. Bunun üzerine hastanede önlem alan ekipler, bisikletle gelen iki şüpheliyi gözaltına aldı.
Tedavisi yapılan Onur T. ve diğer hırsızlık şüphelisi İsrafil E.’nin üzerinde yapılan aramada bir miktar para, 89 adet uyuşturucu hap ve cep telefonu ele geçirildi. Yapılan sorguda zanlıların, 2 gün önce Fethiye’nin Foça Mahallesi’nde bir araçtan 150 TL para ve cep telefonu ile olay gecesi eve girmeden önce de bir ikametgahtan bisiklet çaldıkları tespit edildi.
Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Seydikemer Eşen Cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.