Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçakçıların Yeni Metodunu Polis Keşfetti

Şanlıurfa’da şüphe üzerine durdurulan bir yakıt tankerinde arama yapana polisler, kaçakçıların yeni metodunu ortaya çıkardı.Edinilen bilgiye göre, Şırnak’tan batı illerine doğalgaz taşıyan bir tankeri durdurup arama yapan Şanlıurfa...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da şüphe üzerine durdurulan bir yakıt tankerinde arama yapana polisler, kaçakçıların yeni metodunu ortaya çıkardı.
Edinilen bilgiye göre, Şırnak’tan batı illerine doğalgaz taşıyan bir tankeri durdurup arama yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tankerin içinde kaçak sigara saklandığını belirledi. Tankerin içini açan polisler, kaçakçıların yeni metodunu da keşfetti. Yakıt tankerine sigara saklayan kaçakçıların, tankerde doğalgaz olduğu sanılsın diye mutfak tüpleri bağladıkları ortaya çıktı. Tankere konulan mutfak tüplerinden boruların çıkış vanasına bağlandığı ve açıldığında ise gaz çıktığı tespit edildi.
Polis tarafından 285 adet gümrük kaçağı sigaraya el konulurken sürücü ise gözaltına alındı. Zanlının sigaraları Şırnak’tan alıp batı illerine götürdüğü belirlenirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.