Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçakçılardan Şeytanın Aklına Gelmeyecek Yöntem

Mardin’de, bir TIR’ı durdurarak arama yapan polis, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Sigara kaçırmak için şeytanın aklına gelmeyecek bir yöntem geliştiren kaçakçıların, TIR’ın dorsesine butonlu mekanizma yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’de, bir TIR’ı durdurarak arama yapan polis, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Sigara kaçırmak için şeytanın aklına gelmeyecek bir yöntem geliştiren kaçakçıların, TIR’ın dorsesine butonlu mekanizma yaptığı görüldü. Kentteki iki operasyonda, gümrük kaçağı 53 bin paket sigara ele geçirildi.
Mardin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, kentte başta sigara olmak üzere kaçakçılığa yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Ekipler, kaçakçıların sigara kaçırmak için kullandığı yöntemleri birer birer deşifre ediyor. Kentte, ihbar üzerine bir TIR’ı durduran ekipler, gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. TIR’ın boş dorsesinde arama yapan polis, kaçakçıların sigara kaçırmak için butonlu özel mekanizma yaptığı dorse de, 3 bin paket sigara buldu.
Çalışmalarını sürdüren ekip, Yeşilli ile Ömerli ilçeleri arasında bulunan Hop geçidin de ise, gümrük kaçağı 50 bin paket sigara ele geçirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.