Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçak Sigara Ve İçki İle Yakalanan Şüphelisi Serbest Bırakıldı

Samsun’da bin 930 adet gümrük kaçağı sigara ve 35 şişe içki ile yakalanan şüpheli, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.Olay, İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da bin 930 adet gümrük kaçağı sigara ve 35 şişe içki ile yakalanan şüpheli, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Olay, İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı istihbarat çalışmaları neticesinde gümrük kaçağı sigara ve içki ticareti yapan Y.S.’yi (55) takibe aldı. Güvenlik güçleri, dün akşam şüpheli Y.S.’yi bir taksiden inerken yakaladı. Zanlının yanındaki bavulda yapılan aramada bin 930 adet gümrük kaçağı sigara ve 35 şişe içki ele geçirildi. Y.S.’nin geçen haftada da bin 780 adet gümrük kaçağı sigara ve 35 şişe çeşitli marka içkiyle yakalandığı ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne çıkarılan şüpheli, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.