Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçak kazı operasyonunda iki kişi daha tutuklandı

Kastamonu’da kaçak kazı yapmak isteyen 7 kişilik şebekeye yönelik gerçekleştirilen operasyonda, şebekenin lideri olduğu iddia edilen iki kişi daha tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da Başören köyünde Akkaya İlçe Jandarma Komutanlığını...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’da kaçak kazı yapmak isteyen 7 kişilik şebekeye yönelik gerçekleştirilen operasyonda, şebekenin lideri olduğu iddia edilen iki kişi daha tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da Başören köyünde Akkaya İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek buradaki görevlilere kaçak kazı yapmak için rüşvet teklif eden şebekeye yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 5 kişi gözaltına alınarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
Jandarma ekipleri, zanlıların ifadesinden yola çıkarak şebekenin lideri olduğu ileri sürülen Levent Ç. ile Kenan D.’nin İzmir’de izini sürdü. Emekli astsubay oldukları öğrenilen Levent Ç. ile Kenan D., İzmir’de yakalanarak segbis sistemiyle ifadeleri alındı. Şebekenin lideri olduğu ileri sürülen Levent Ç. ile Kenan D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aynı soruşturmada daha önce de A.K., O.T., F.E., B.B. ve K.D. gözaltına alınarak, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.