Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçak Definecinin Bacağına Kaya Kütlesi Düştü

Karabük’ten Kastamonu’ya define aramak için gelen kaçak definecinin bacağına, 5 ton ağırlığında kaya kütlesi düştü. Hastaneye kaldırılan kaçak definecinin bacağı kesildi.Edinilen bilgiye göre, Karabük’ten Kastamonu’nun Araç ilçesine...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’ten Kastamonu’ya define aramak için gelen kaçak definecinin bacağına, 5 ton ağırlığında kaya kütlesi düştü. Hastaneye kaldırılan kaçak definecinin bacağı kesildi.
Edinilen bilgiye göre, Karabük’ten Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Güney köyü sınırlarında kayalık bölgede gece vakti define aramak için gelen 3 kişilik gruptan 38 yaşındaki Celal Y.’nin bacağına, 5 ton ağırlığında kaya kütlesi düştü. Kaya kütlesinin altında bacağı sıkışan Celal Y.’ye ilk etapta arkadaşları yardım etmek istedi. Taşın altından Celal Y.’nin bacağını kurtaramayan arkadaşları, bir süre sonra köylülerden yardım istedi. Yaklaşık 4 saatlik bir çalışmanın ardından olay yerine çağrılan kepçe ile Celal Y.’nin bacağı, 5 tonluk kaya kütlesinin altından kurtarıldı. Ağır yaralanan ve bacağı kopma üzere olan Celal Y., olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Celal Y.’nin bacağı kesildi. Hayati tehlikesi devam eden Celal Y.’nin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Araç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.