Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kablo Hırsızlığı Şebekesine 12 Tutuklama

Adana, Hatay, Kayseri ve Osmaniye’de kamuya ait kabloları çalan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan 13 kişiden 12’si tutuklandı.Adana İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kablo Hırsızlığı Şebekesine 12 Tutuklama
Adana, Hatay, Kayseri ve Osmaniye’de kamuya ait kabloları çalan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan 13 kişiden 12’si tutuklandı.
Adana İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortak düzenlediği operasyonda Adana’nın Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçeleri ile Kayseri’nin Develi ilçesi, Hatay ile Osmaniye’nin Kadirli ilçelerinde çok sayıda kablo çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri 4 ay süren istihbarat ve takip çalışması neticesinde, kabloları keserek çaldıkları belirlenen 11 kişilik organize kablo hırsızlık şebekesine şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda toplam 13 kişi gözaltına alındı.
Feke ilçesine getirilen zanlılardan H.H., İ.A., O.D., M.O., M.B., A.K., R.B., A.Ü., O.D., C.K., H.K. ve Y.B. tutuklandı. 1 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.