Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarmanın dikkati hırsızların yakalanmasını sağladı

Bozyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, D-400 karayolu üzerinde yapılan yol emniyeti ve kontrol denetimlerinde 3 hırsızlık zanlısı, çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Mersin’in Bozyazı ilçesi,...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, D-400 karayolu üzerinde yapılan yol emniyeti ve kontrol denetimlerinde 3 hırsızlık zanlısı, çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Mersin’in Bozyazı ilçesi, Tekmen Mahallesi D-400 karayolu üzerinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Mersin istikameti yönünde yapılan yol emniyeti ve kontrol denetimleri sırasında Antalya istikametinden gelmekte olan 27 L 4835 plakalı otomobil durduruldu. Kimlik kontrolü sırasında araçta bulunan 3 kişinin şüpheli davranışları jandarma ekiplerinin dikkatini çekti. Şüphelenen jandarma, araç içerisinde ve bagajda arama yaptı. Yapılan aramada çok sayıda değişik marka cep telefonu, bay-bayan saati ve benzeri eşyalar bulundu. Eşyaların hırsızlık malı olduğunu değerlendiren jandarma ekipleri, Ramazan G., Hasan B. ve Sami A.’yı gözaltına aldı.
Ekiplerin yaptığı araştırma sonucunda, 3 şüphelinin Antalya’nın Manavgat ilçesinde hırsızlık olayını gerçekleştirdiği saptandı. Durumu Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildiren jandarma ekipleri, savcılığın talimatı ile suçluları, suç yeri olan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim etti.
Diğer yandan jandarma, Sami A.’nın kimliği ile yakalanan kişinin sahte kimlik kullandığını, gerçek isminin Mahsur Z. olduğunu belirlerken, yakalanan 3 zanlısının çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.