Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarmadan Kaçak Silah İmalathanesine Baskın

Giresun İl Jandarma Komutanlığı yapılan istihbarı değerlendirerek Yağlıdere ilçesinde 3 ayrı kaçak silah imalathanesine operasyon düzenledi.Edinilen bilgilere göre, Yağlıdere ilçesi Akköy köyünde, kaçak silah ve mühimmat imali ve ticareti...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarmadan Kaçak Silah İmalathanesine Baskın
Giresun İl Jandarma Komutanlığı yapılan istihbarı değerlendirerek Yağlıdere ilçesinde 3 ayrı kaçak silah imalathanesine operasyon düzenledi.
Edinilen bilgilere göre, Yağlıdere ilçesi Akköy köyünde, kaçak silah ve mühimmat imali ve ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli şahısların takibine adli makamların bilgisi dahilinde başlatıldı. Bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda, ilçeye bağlı Akköy köyünde, A.Ö., B.S., D.Ö., isimli şahıslara ait ev ve eklentilerinde eş zamanlı operasyon düzenlenerek arama yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde 3 ayrı kaçak silah imalathanesinde, bir adet 7,65 mm çapında tabanca gövdesi, bir adet av tüfeği, silah yapımında kullanılan iki adet ahşap tabanca namlu kalıbı ve 45 adet tabanca yapımında kullanılan muhtelif malzeme ele geçirildi.
Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.