Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarmadan ’kaçak rakı’ baskını

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçak rakı imalatı yapıldığı tespit edilen iki ayrı eve baskın düzenledi. Baskında 210 litre kaçak rakı ile rakı yapımında kullanılan düzenek ele geçirildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçak rakı imalatı yapıldığı tespit edilen iki ayrı eve baskın düzenledi. Baskında 210 litre kaçak rakı ile rakı yapımında kullanılan düzenek ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Çorlu’ya bağlı Önerler Mahallesi’ndeki bir evde kaçak rakı imalatı yapıldığı yönünde bilgi elde eden Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli şahısları ve şahıslara ait evleri yaklaşık 1 ay süreyle takibe aldı. Uzun süren takibin ardından adli mercilerden de alınan arama kararına istinaden R.D. ile D.A.’ya ait evlere baskın düzenleyen jandarma ekipleri kaçak rakı ele geçirdi. Jandarma ekiplerinin yaptıkları baskınlarda, 210 litre kaçak rakı ve iki ayrı evde rakı yapımında kullanılan düzenekler ele geçirildi.
Kaçak rakıya el koyan jandarma ekipleri R.D. ve Y.A. adlı şüphelileri de ifadelerine başvurmak üzere gözaltına alarak Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığına götürdü. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.