Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarmadan kablo hırsızlarına amansız takip

İzmir’in Aliağa ilçesinde bakır kabloları çalan iki hırsız, jandarma ekiplerinin amansız takibi sonucu suçüstü yakalandı.Elde edilen bilgiye göre, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ile Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı, kent civarında...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Aliağa ilçesinde bakır kabloları çalan iki hırsız, jandarma ekiplerinin amansız takibi sonucu suçüstü yakalandı.
Elde edilen bilgiye göre, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ile Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı, kent civarında muhtelif zamanlarda meydana gelen kablo hırsızlığı olaylarını açığa çıkarmak için istihbari çalışma başlattı. Olayla ilgili H.E. ile M.Ç. isimli zanlıları belirleyen ekipler, teknik ve fiziki takibe başladı.
İddialara göre, H.E. ile M.Ç. isimli şahıslar 27 AFR 15 ve 80 AS 907 plakalı araçlarla Aliağa organize sanayisine gelerek maddi değeri yüksek olan kabloları çaldı. Çaldıkları kabloları kamyonetlerine yükleyerek bölgeden ayrılan iki zanlı, Güzelhisar yoluna doğru gitti. Bu aşamada Aliağa ilçe jandarma ekiplerince takibe alınan şahıslar, Güzelhisar yolu üzerinde durdurulmak istendi. Dur ikazına rağmen kaçmaya çalışan kamyonet kovalamaca sonucu tekerleklerine ateş edilerek durduruldu. Jandarma tarafından araçlar içerisinde yapılan aramalar sonucu 700 metre uzunluğunda maddi değeri yüksek bakır kablo ele geçirildi.
Araçta yakalanan H.E. (37) ve M.Ç. (33), Jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.