Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma’dan FETÖ operasyonları

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Manisa Jandarma Komutanlığı tarafından 15 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında 60 şahsın yakalandığı ve 15’inin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. Yakalanan şahıslarla birlikte ruhsatsız...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Manisa Jandarma Komutanlığı tarafından 15 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında 60 şahsın yakalandığı ve 15’inin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. Yakalanan şahıslarla birlikte ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve örgüsel dokümanların da ele geçirildiği bildirildi.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında 15 Temmuz-10 Ağustos 2016 tarihleri arasında FETÖ/PDY faaliyetleri kapsamında 51 şahsa ait araç, bina, işyeri, eğitim kurumu ile eklentilerinde yapılan aramalarda 55 şahsın yakalandığı bildirildi. Çeşitli örgütsel dokümanların ele geçirildiği operasyonlarda 2 şahsın ise yakalanması çalışmalarına devam edildiği açıklandı. Yakalanan 55 şahıstan 15’i tutuklanırken, 20’sinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı 22’sinin ise işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.
Akhisar’da tabanca ve av tüfeği ele geçirildi
Manisa İl Jandarma Komutanlığınca Akhisar ilçesinde 10 Ağustos’ta FETÖ/PDY faaliyetleri kapsamında 7 şahsa ait araç, bina, iş yeri ile eklentilerinde yapılan aramalarda 5 şahsın yakalandığı, 2 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca ile çeşitli örgütsel dokümanların ele geçirildiği açıklandı. Olayla ilgili 5 şahıs gözaltına alınırken, 2 şahsın yakalanması çalışmalarına ise devam edildiği bildirildi.
Uyuşturucu ile mücadele de devam ediyor
FETÖ/PDY operasyonlarının yanı sıra uyuşturucu ile de mücadele eden Manisa Jandarma Komutanlığının il genelinde aynı dönem içerisinde icra edilen kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında 8 bin 985 kök kenevir, 8 bin 433 gram esrar, 230 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirirken, olaylarla ilgili olarak da 18 şüpheli şahsın gözaltına alındığı ve işlemlerinin devam ettiği açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.