Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarmadan FETÖ operasyonları çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi

Malatya’da Jandarma Tarafından Fetö’ye Yönelik Gerçekleştirilen Operasyonlarda Çok Sayıda Örgütsel Doküman Ele Geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarmadan FETÖ operasyonları çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi
Malatya’da jandarma tarafından FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.
Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından verilen bilgilerde Kuluncak, Kale ve Akçadağ ilçelerinde Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda Fetullah Gülen’e ait 25 adet kitap, 4 adet dergi, 3 adet kaset, 1 adet mektup, 1 adet ajanda ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen örgütsel dokümanların ayrıntıları konusunda bilgi verilmezken 3 FETÖ/PDY terör örgütü üyesi gözaltına alındı.
Jandarma tarafından yapılan açıklamada diğer asayiş suçları ile ilgilide bilgiler verildi. 2-8 Ağustos tarihleri arasında meydana gelen kaçakçılık olaylarında, 7 bin 250 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken asayiş olaylarında ise 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 144 adet fişek, 2 adet av tüfeği ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Yapılan asayiş uygulamalarında toplam 7 bin 963 kişinin sorgulamasının yapıldığı ve toplam 36 aranan şahsın yakalandığı belirtildi.
Denetimler sırasında jandarma trafik ekiplerince de yapılan uygulamalarda 3 bin 993 aracın kontrol edildiği ve trafik kurallarına uymayan 213 araç sürücüsüne ceza kesildiği belirtildi. Uygulamalarda 66 aracın trafikten men edildiği belirtilirken 21 servis aracının da kontrolünün yapıldığı ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.