Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarmadan ’Drone’lu denetim

Edirne’nin Keşan ilçesinde jandarma tarafından drone ile yapılan kontrolde şüphe üzerine durdurulan kamyonette kaçak midye ve balık ele geçirildi.Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Keşan-İstanbul Karayolu’nda bulunan Yenimuhacir...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’nin Keşan ilçesinde jandarma tarafından drone ile yapılan kontrolde şüphe üzerine durdurulan kamyonette kaçak midye ve balık ele geçirildi.
Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Keşan-İstanbul Karayolu’nda bulunan Yenimuhacir Kavşağı mevkiinde drone ile havadan kontrol yaptı. İstanbul’dan Keşan yönüne giden ve drone ile takibe alınan Rafet Ö. (38) yönetimindeki 17 GC 611 plakalı kamyonet, Yenimuhacir Kavşağında jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Aracın kasasında yapılan aramada kaçak oldukları belirlenen yaklaşık 200 kilo midye, 300 kilo sazan, 300 kilo palamut ve 220 kilo çinekop balığı ele geçirildi. Kaçak midye ve balıklar, el konularak Keşan Gıdan Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Sürücü Rafet Ö. ise hakkında ’Su ürünleri kanununa muhalefet’ suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.