Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma ve polisin yol kontrolleri

FETÖ darbe girişiminin ardından son günlerde Güneydoğu’da meydana gelen bombalı terör saldırısı sonrası Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa yol uygulaması ve kontrolleri...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarma ve polisin yol kontrolleri
FETÖ darbe girişiminin ardından son günlerde Güneydoğu’da meydana gelen bombalı terör saldırısı sonrası Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa yol uygulaması ve kontrolleri başlatıldı.
15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından önemli noktalarda yol kontrollerini artıran güvenlik güçleri, son günlerde yaşanan bombalı saldırının ardından FETÖ ve PKK terör örgütü mensuplarını ve diğer suçlara karışanları yakalamak için yoğun çaba gösteriyor. Çorlu Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, kentin girişlerinde ve ana güzergahlarda ortaklaşa yol kontrollerini devam ettiriyor. Kontroller sırasında, uyuşturucu ve patlayıcı madde ihtimaline karşı eğitimli dedektör köpeği de görev aldı.
Yetkililerden edinilen bilgiye göre, bugün ikincisi gerçekleştirilen uygulamaların rutin yol kontrolü olduğu, yüzlerce aracın incelendiği ve bu kontrollerde çeşitli suçlardan araması bulunan bir kişi hakkında yasal işlem yapıldığı, ayrıca evrakları eksik olan bir aracın da trafikten men edildiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.