Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma, Mısır Tarlasında Uyuşturucu Ele Geçirdi

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adıyaman’da mısır tarlasına gizlenmiş çok sayıda kenevir bitkisi ve kubar esrar maddesi ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu maddelerle mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adıyaman’da mısır tarlasına gizlenmiş çok sayıda kenevir bitkisi ve kubar esrar maddesi ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu maddelerle mücadele kapsamında yapılan istihbaratları değerlendirdi. İstihbaratlar neticesinde operasyonlar gerçekleştiren jandarma ekipleri son alarak Gerger ilçesine bağlı Açma köyü Çukurca mezrasında arazi arama tarama faaliyetleri yaptı.
Aldıkları bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri yaptıkları arazi taramasında mısır tarlası içerisinde yapılan aramada 2 bin 143 kök kenevir bitkisi ve 89 kilo 300 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Meydana gelen olay ile ilgili bir şüpheli şahıs yakalandı.
Ele geçirilen kenevir bitkileri ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yerinde yakılarak imha edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.