Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma, Malkara’da Trafik Tonaj Kontrollerini Sıklaştırdı

Tekirdağ Malkara İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı, Ulaştırma Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü karayolları denetim ekibi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtası ile ortaklaşa tonaj kontrolü yaptı. Denetimde, kurallara...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ Malkara İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı, Ulaştırma Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü karayolları denetim ekibi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtası ile ortaklaşa tonaj kontrolü yaptı. Denetimde, kurallara riayet etmediği belirlenen sürücüler, 10 bin lira para cezasına çarptırıldı.
Tonaja taviz vermeyen jandarma ekipleri, büyükşehir ve İstanbul İl Müdürlüğü karayolları denetim ekibi ile işbirliği yaparak denetimlerine aralıksız devam ediyor. Şahin Mahallesi yolu üzeri Gürgen Bayırında, Ladometre (Seyyar Kantar) ile yapılan denetimlerde, tonaj ve trafik denetimi yapıldı. Bunun yanı sıra ehliyet, ruhsat ve yetki belgeleri de kontrol edildi. 2 saat süren uygulamada, kurallara uymadığı tespit edilen sürücülere 10 bin lira ceza verildi.
Yapılan çalışma, vatandaşı da memnun ederken, ortak denetimlerin belirlenen zamanlarda koordineli olarak devam edeceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.