Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma Kuş Uçurtmuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması beklenen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi törenleri için Çanakkale’de adeta alarm verildi. Jandarma ekipleri, şehirlerarası yollar ve bağlı güzergahlardaki dinlenme tesisleri ile feribot...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması beklenen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi törenleri için Çanakkale’de adeta alarm verildi. Jandarma ekipleri, şehirlerarası yollar ve bağlı güzergahlardaki dinlenme tesisleri ile feribot iskelelerinde kuş uçurtmuyor. Yapılan kontrollere, dedektör köpekler de eşlik ediyor.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, yaklaşan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Törenleri öncesi ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, güvenlik tedbirlerini artırdı. Bu Kapsamda, Çanakkale il sınırına giren 4 ana yol ile tali yollarda yol kontrol ve arama noktaları oluşturuldu. Bu noktalarda, 24 saat esasına göre kontroller sürdürülüyor. Feribot iskeleleri ile Çanakkale Şehirlerarası Otobüs Terminali, bomba arama köpek unsurları ile beraber araç ve otobüsler sürekli kontrol altında bulunduruluyor. 18 Mart denetimleri yoğun şekilde sürerken, diğer yandan da Göçmen Kaçakçılığı ile mücadele sürdürülüyor. Oluşturulan 13 özel tim, Ayvacık ilçesi sahil şeridinde 24 saat esasına göre devriye faaliyetini sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.