Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma kayıp kadını arıyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde pazartesi sabahı evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 54 yaşındaki Rukiye Ay, jandarma tarafından kurulan özel ekiple aranıyor.Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Çeltikçi Mahallesi’ndeki...

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde pazartesi sabahı evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 54 yaşındaki Rukiye Ay, jandarma tarafından kurulan özel ekiple aranıyor.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Çeltikçi Mahallesi’ndeki evinden pazartesi sabahı ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 54 yaşındaki Rukiye Ay’ı arama çalışmaları devam ediyor. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu bildirilen kadının bulunması için aile bireyleri ve mahalle sakinlerinin yanı sıra Manavgat Jandarma Komutanlığı’na bağlı değişik karakollardan gelen özel ekip bölgede arama çalışmaları başlattı. Arama çalışmalarına Antalya’dan gelen özel eğitimli ’Anka’ ve ’Hece’ isimli jandarma arama köpekleri de katılıyor.
Arama çalışmalarının alan genişletilerek devam edeceği belirtilirken, aile bireyleri ve güvenlik güçleri vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiriyor.
Eşinin bugüne kadar haber vermeden hiçbir yere gitmediğini belirten Dursun Ay, “Eşim sabah kahvaltıyı hazırladıktan sonra dışarı çıktı. Bir komşuya ya da bahçeye bir şeyler yapmaya çıktığını sandım. Kendisinden bir daha haber alamadık. Gidebileceği her yeri aradık ama bulamadık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.