Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma Karakolunda Bomba Paniği

İzmir’de jandarma karakolunun bahçe duvarına bırakılan piknik tüpü bomba paniğine neden oldu.İzmir’de Karabağlar İlçe Jandarma Karakolu’nun bahçe duvarına bırakılan piknik tüpü, bomba paniğine neden oldu. Sabah saatlerinde işlerine...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de jandarma karakolunun bahçe duvarına bırakılan piknik tüpü bomba paniğine neden oldu.
İzmir’de Karabağlar İlçe Jandarma Karakolu’nun bahçe duvarına bırakılan piknik tüpü, bomba paniğine neden oldu. Sabah saatlerinde işlerine gitmek üzere evlerinden çıkan vatandaşların tüpü fark edip polise haber vermesiyle ekipler harekete geçti. Güvenlik güçleri vakit kaybetmeden olay yerine gelerek çevre güvenliğini aldı ve karakolun bulunduğu Eski İzmir Caddesi’ni çift yönlü olarak yaya ve araç trafiğine kapattı.
Çok geçmeden olay yerine gelen bomba imha ekipleri önce dürbünle piknik tüpüne bakarak üzerinde bir düzenek olup olmadığını kontrol etti. Ardından özel kıyafet giyen bir bomba imha uzmanı, elindeki kancayı piknik tüpünün üzerine atarak, tüpün altını da herhangi bir düzeneğe karşı kontrol etti. Ekipler, bomba süsü verilmiş piknik tüpünü karakolun önüne bırakan kişi ya da kişileri bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
İzmir’de dün gece de Boğaziçi Polis Karakolu’na kimliği belirsiz kişilerce el yapımı parça tesirli bomba konulmuş, bomba, ekiplerin dikkati sayesinde etkisiz hale getirilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.