Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma Hırsızlara Göz Açtırmadı

İzmir’in Aliağa ilçesinde, altı hırsızlık ve bir mala zarar verme olayına adı karışan 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Yakalanan zanlıların evinde hırsızlıkta aldıkları malzemelerle birlikte 12 saksı içerisinde 53 kök kenevir...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Aliağa ilçesinde, altı hırsızlık ve bir mala zarar verme olayına adı karışan 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Yakalanan zanlıların evinde hırsızlıkta aldıkları malzemelerle birlikte 12 saksı içerisinde 53 kök kenevir bitkisi ile 2 uyuşturucu madde içiminde kullanılan Blog diye tabir edilen 2 pet şişe ele geçirildi.
Yenişakran mahallesinde ikamet eden bir şahsın, tekne motorunun çalındığına dair şikayeti üzerine, araştırma ve inceleme başlatan İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aliağa Jandarma ekipleri, şahsın evindeki kamera kayıtlarını inceledi. İnceleme sonucunda vücudunda dövme bulunan şüphelinin kameralardan birini söktüğü, diğer 3 kameranın yönünü değiştirdiği, yazlık evin bahçesindeki varilin içinde bulunan tekne motorunu çaldığı tespit edildi. Aynı hafta Yenişakran mahallesinde yazlık bir evde balkon kapısının camı kırılarak içeri girildiği ve 1 LCD ekran televizyonun çalındığı ihbarı geldi. Jandarma Olay Yeri İnceleme Timleri tarafından evde yapılan incelemelerde bulunan parmak izi ve avuç izlerinden yola çıkarak şüphelilerin A.Ç. ve E.T. olduğu tespit edildi.
JANDARMA ZANLILARI YAKALADI
Jandarma ekipleri uzun uğraş ve titiz çalışmalar sonucunda şüpheli A.S. ve E.T. isimli şahısların kaldığı evi tespit etti. Yapılan baskında şüpheliler yakalandı. Evde yapılan aramada; balkonda 12 saksı içerisinde 53 kök kenevir bitkisi ile 2 uyuşturucu madde içiminde kullanılan Blog diye tabir edilen 2 pet şişe ele geçirildi. Şahısların ifadesinden yola çıkılarak hırsızlık olaylarıyla ilgili E.D. ve M.A.T. isimli şüphelilerin de olduğu belirlendi. E.D. ve M.A.T. yapılan baskınla yakalandı, evlerinde 1 televizyon, 3 tekne motoru ele geçirildi.
Jandarma ekipleri tarafından yakalanan şahısların Yenişakran mahallesinde 6 ayrı hırsızlık olayı ile 1 mala zarar verme olayını yaptıkları tespit edildi. Zanlılar jandarmadaki sorgulamaları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Öte yandan ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.