Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma hem FETÖ’yle hem de kaçakçılarla mücadele ediyor

Manisa İl Jandarma Komutanlığı, bir taraftan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ile mücadele ederken diğer taraftan da kaçakçılara göz açtırmıyor. 12-14 Ağustos tarihleri arasında jandarma tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa İl Jandarma Komutanlığı, bir taraftan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ile mücadele ederken diğer taraftan da kaçakçılara göz açtırmıyor. 12-14 Ağustos tarihleri arasında jandarma tarafından yürütülen FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan 15 şahsın sorgularının devam ettiği, izinsiz kazı yaptığı tespit edilen 12 kişinin de yakalandığı öğrenildi.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında 12-14 Ağustos 2016 tarihleri arasında FETÖ/PDY faaliyetleri kapsamında 17 şahsa ait araç, bina, iş yeri ile eklentilerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda örgüt ve örgütle bağlantılı çok sayıda doküman ele geçirildi.
Jandarmada 15 şahsın işlemlerinin devam ettiği 1 şahsın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Yapılan açıklamada bir firari şahsın da yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.
FETÖ Operasyonlarının yanı sıra kaçakçılıkla da mücadele eden jandarma ekipleri aynı dönem içerisinde izinsiz kazı yapan 12 şahsı yakaladı. Şahıslarla birlikte 23 adet muhtelif kazı malzemesi ele geçirilirken, sorgularının devam ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.