Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma ekipleri araçları didik didik aradı

Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ve asayiş ekiplerinin Kaynaşlı mevkisinde yaptığı uygulamada araçlar didik didik arandı.Düzce Jandarma Komutanlığı tarafından ilin giriş çıkışlarında, huzur ve asayiş uygulamaları devam...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ve asayiş ekiplerinin Kaynaşlı mevkisinde yaptığı uygulamada araçlar didik didik arandı.
Düzce Jandarma Komutanlığı tarafından ilin giriş çıkışlarında, huzur ve asayiş uygulamaları devam ediyor. Düzce ve Kaynaşlı Jandarma Komutanlığı trafik ve asayiş ekipleri tarafından bugün Kaynaşlı mevkisinde geniş çaplı bir uygulama gerçekleştirildi. Bomba ve narkotik arama köpeklerinin de katıldığı uygulamada, araçlar detaylı bir şekilde arandı, sürücülerin kimlik ve ehliyet bilgileri kontrol edildi.
Özellikle yabancı plakalı araçların durdurulduğu huzur ve asayiş uygulamasında otobüs ve minibüsler de durdurularak yolcuların kimlikleri kontrol edildi. Belgeleri eksik olan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı.
Kentin huzur ve asayişi için yapılan uygulamada 260 araç aranırken, 980 kişi sorgulandı. 2 sürücüye ceza verilirken, 1 sürücü trafikten men edildi. Ayrıca yapılan aramalarda bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.
Yetkililer vatandaşın huzur ve güvenliği için uygulamaların devam edeceğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.