Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma 13 Kilo Esrar İle 12 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 13 kilogram esrar ile 12 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, uyuşturucu madde ve kaçakçılık ile ilgili...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarma 13 Kilo Esrar İle 12 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 13 kilogram esrar ile 12 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, uyuşturucu madde ve kaçakçılık ile ilgili çalışma yaptı. Jandarma ekiplerinin Diyarbakır-Elazığ yolunda yaptığı çalışmada durdurulan bir otobüste arama yapıldı. Narkotik köpeği ‘Çivi’nin de katıldığı aramada şüpheliler C.K. (19) ve O.Y.’ye ait valizlerde toplam 13 kilogram esrar ele geçirildi. İki şüpheli uyuşturucu madde ticaretinden gözaltına alındı.
Çalışmasını sürdüren jandarma ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili de durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada otomobilin bagajında 12 bin paket kaçak sigara bulundu. Kaçak sigara ile ilgili araç sürücüsü şüpheli A.E. (38) gözaltına alındı.
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden uyuşturucu madde ile yakalanan C.K. ve O.Y. tutuklanırken, kaçak sigara ile ilgili yakalanan şüpheli A.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.