Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirli Genç 8 Gündür Kayıp

Karşıyaka’da 8 gündür kayıp olan 29 yaşındaki Volkan Ütücü’nün bulunması için ailesi seferber oldu. Ütücü’nün ablası Zeynep Ütücü, kardeşinin zihinsel engelli olmadığını ancak trafik kazası sonrası davranış bozukluğu görüldüğünü...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karşıyaka’da 8 gündür kayıp olan 29 yaşındaki Volkan Ütücü’nün bulunması için ailesi seferber oldu. Ütücü’nün ablası Zeynep Ütücü, kardeşinin zihinsel engelli olmadığını ancak trafik kazası sonrası davranış bozukluğu görüldüğünü belirtti.
İzmir Karşıyaka’da Ordu Caddesi üzerinde bulunan evinden annesinin telefonunu alarak kayıplara karışan 29 yaşındaki Volkan Ütücü’den 8 gündür haber alınamıyor. Aile, Ütücü’nün bulunması için vatandaşlardan yardım isterken, kayıp şahsın ablası Zeynep Ütücü, kardeşinin zihinsel engelli olmadığını ancak trafik kazası sonrası davranış bozukluğu görüldüğünü söyledi.
Volkan Ütücü’nün ablası Zeynep Ütücü, “Kardeşim 1.80 boyunda ve 95 kilo ağırlığında. Trafik kazasından dolayı sol gözünün üstünde dikiş izi var. Evden çıktığı gün üzerinde koyu lacivert tişört, siyah eşofman altı ve terlik vardı. Yakın zamanda tıraş olmuştu. Şuanda kirli sakallı olabilir. Annemin telefonunu alarak ’pastaneye gidiyorum’ dedi ama bir daha da dönmedi. Telefonu da kapalı. En son Aliağa ilçesinde metro istasyonunda görülmüş diye duyduk. Görenlerin emniyet ekiplerine haber vermelerini istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.