Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’deki Pitbull Dehşetinin Sorumlusu Yakalandı

İzmir’de arkadaşlarıyla oyun oynarken pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak kulağı ve kafa derisi kopan 4,5 yaşındaki Kerem’in hayatını karartan köpeğin sahibi yakalandı.İzmir’de geçtiğimiz 23 Temmuz’da Serkan ve Dilek İ....

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de arkadaşlarıyla oyun oynarken pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak kulağı ve kafa derisi kopan 4,5 yaşındaki Kerem’in hayatını karartan köpeğin sahibi yakalandı.
İzmir’de geçtiğimiz 23 Temmuz’da Serkan ve Dilek İ. çiftinin 4.5 yaşındaki oğulları Kerem, arkadaşlarıyla oyun oynarken “pitbull” cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. İzmir’in Yeşilyurt semtinde gerçekleşen olayda, 4 yaşındaki Kerem, arkadaşlarıyla birlikte evinin yakınlarındaki sevgi yolunda oynuyordu. Sahibi tarafından yasak olmasına rağmen beslenen ve oldukça kalabalık olan sevgi yolunda gezdirilen Pitbull cinsi köpek, bir anda küçük çocuğun üzerine atladı. Kulağı ve kafa derisi kopan minik Kerem hastaneye kaldırılırken, köpeğin sahibi kayıplara karıştı. Olayın ardından arama çalışmalarına başlayan polis ekipleri şüpheli şahsı dün gece yakaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.