Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’deki kritik askeri lojmanda arama başlatıldı

TSK içerisindeki Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ-PYD) üye bir grup askerin darbe girişimin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan subayların kaldığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TSK içerisindeki Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ-PYD) üye bir grup askerin darbe girişimin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan subayların kaldığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Foça askeri lojmanlarında arama başlatıldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki bir grup askerin darbe girişiminin ardından operasyonlar sürüyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve aralarında Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı Tuğamiral Halil İbrahim Yıldız’ın da bulunduğu subayların lojmanlarında arama başlatıldı. Savcılık emriyle lojmanlara gelen onlarca polis, evlerdeki bazı bilgi ve belgelere el koydu. Lojmanlarda aramaların devam ettiği belirtildi.
Şuana kadar 63 subay tutuklandı
Öte yandan, İzmir’de FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında şuana kadar ceazevine gönderilenlerin sayısı 63’e ulaştı. Alınan bilgiye göre, gözaltıların devam edeceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.