Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de uyuşturucu tacirlerine darbe: 4 gözaltı

İZMİR’İN ÇİĞLİ İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE, UYUŞTURUCU TİCARETİNİN ÖNLENMESİNE YÖNELİK BİR ADRESE DÜZENLENEN OPERASYON SONUCUNDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE VE NAKİT PARA ELE GEÇİRİLİRKEN 4 ŞÜPHELİ DE GÖZALTINA ALINDI.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2020 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2020 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de uyuşturucu tacirlerine darbe: 4 gözaltı

İzmir’in Çiğli ilçesinde polis ekiplerince bir adrese düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve nakit para ele geçirilirken 4 şüpheli de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik önceden belirlenen bir adrese, adli makamlardan alınan arama kararının ardından operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon sonucunda; 2 kilo 721 gram esrar, 73 gram kokain, 3 kök Hint keneviri, esrar maddesi iklimlendirmede kullanılan 5 adet ledli ısıtıcı, uyuşturucu madde tartım ve paketlemede kullanılan çeşitli malzemeler ile birlikte uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 51 bin 760 TL, 555 Euro ve 50 Dolar nakit para ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Öte yandan, konu ile alakalı 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.