Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Uyuşturucu Satıcısı İle Polis Arasında Kovalamaca

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, uyuşturucu satıcısı ile polis arasında yaşanan nefes kesen kovalamacada çok miktarda kubar esrar ve Hint keneviri ele geçirildi.Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde uyuşturucuya yönelik operasyonlarını...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Ödemiş ilçesinde, uyuşturucu satıcısı ile polis arasında yaşanan nefes kesen kovalamacada çok miktarda kubar esrar ve Hint keneviri ele geçirildi.
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde uyuşturucuya yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde art arda çeşitli mahallelerde kubar esrar ve Hint keneviri ele geçiren güvenlik güçleri, ilçedeki sanayi sitesinde şüphelendikleri bir aracı takip etmeye başladı. Belli bir süre sonra ise polisin ’dur’ ihtarına uymayan araç hızla uzaklaşmaya başladı. Kovalamaca esnasında şahıs, araçtan uyuşturucuları atarak kaçmaya devam etti. Israrlı takip sonucu M.G. (35) aracıyla birlikte yakalandı. Daha sonra yere atılan poşeti inceleyen ekipler, çok miktarda kubar esrar ve Hint keneviri ele geçirdi. M.G. gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.