Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Üç Günde Hırsızlık Vurgunu

İzmir’in Torbalı ilçesinde, üç gün içerisinde iki farklı iş yerine giren hırsızlar, 55 bin TL değerinde malzemeleri çalarak kayıplara karıştı.Torbalı ilçesinde, Torbalı Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat malzemelerinin bulunduğu...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Torbalı ilçesinde, üç gün içerisinde iki farklı iş yerine giren hırsızlar, 55 bin TL değerinde malzemeleri çalarak kayıplara karıştı.
Torbalı ilçesinde, Torbalı Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat malzemelerinin bulunduğu depoda hırsızlık olayı gerçekleştirildi. Hırsız veya hırsızlar, iş yerinin camını kırıp ve kilidini kesip içeriye girdi. Zanlılar, kısa sürede 15 bin TL değerindeki malzemeleri çalarak olay yerinden uzaklaştı. Bir başka hırsızlık olayı ise bir elektrik malzemeleri satan iş yerinde gerçekleştirildi. Farklı yollarla içeriye giren kişi ve kişiler, 40 bin TL değerindeki elektrik kablolarını çalarak kayıplara karıştı. Meydana gelen olaylar üzerine esnaflar hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgedeki esnaflar, hırsızlıklardan dolayı mağdur olurken, bu durum diğer iş yeri sahiplerini de tedirgin etti. Polis, olaylarla ilgili geniş çağlı bir soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.