Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de ’torbacılara’ operasyon: 20 gözaltı

İzmir’in Buca ve Konak ilçelerinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapan torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik helikopter destekli operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.İzmir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Buca ve Konak ilçelerinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapan torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik helikopter destekli operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapan ’torbacı’ tabir edilen sokak satıcılarına ve dağıtıcılara yönelik, bugün 07.00 sıralarında eş zamanlı olarak Konak ve Buca ilçelerinde operasyon yaptı. 29 adreste 90 ekip ile toplam 280 personelin katılımı ile hava destekli ve narkotik dedektör köpeklerinin katılımı ile yapılan operasyonda 20 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda içime hazır halde esrar maddeleri, uyuşturucu haplar, 2 adet av tüfeği ile tabanca fişekleri ve kartuşlar ele geçirildi. Gözaltına alınan zehir tacirleri sorgulanmak üzere emniyete götürülürken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.