Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Terör Operasyonunda Gözaltına Alınanlar Adliyeye Sevk Edildi

İzmir’in Konak, Karşıyaka, Buca, Menemen ve Bayraklı ilçelerinde, Birleşik Özgürlük Güçleri adlı terör örgütüne yapılan operasyonda gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Konak, Karşıyaka, Buca, Menemen ve Bayraklı ilçelerinde, Birleşik Özgürlük Güçleri adlı terör örgütüne yapılan operasyonda gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada, Birleşik Özgürlük Güçleri isimleri terör örgütünün İzmir yapılanmasının illegal eylemler içerisinde olduğunun belirlenmesi üzerine, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen cuma günü saat 06.00 sıralarında, Konak, Buca, Karşıyaka, Bayraklı ve Menemen ilçelerinde 7 ev ve bir parti binasında arama yaptı. Yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel döküman, dijital malzeme, yasak yayın, kılıç, pala, döner bıçağı, sapan ve bilye çıktı. Aramalarda 11 şüpheli yakalandı. Operasyonda yakalanan şahısların çoğunun aynı evde kalmaları ve evde birçok suç unsurunun elde edilmesi buranın örgüt evi olduğu yönünde değerlendirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından bugün sabah 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.