Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Sır Cinayet

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından evine giderken sokak ortasında kalbinden bıçaklanan Serkan Ayyıldız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olay, cuma gecesi saat 23.30 sıralarında, Dolunay kavşağı...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Karabağlar ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından evine giderken sokak ortasında kalbinden bıçaklanan Serkan Ayyıldız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, cuma gecesi saat 23.30 sıralarında, Dolunay kavşağı yakınlarında meydana geldi. Bornova’da bir firmada gişe sorumlusu olarak çalışan 20 yaşındaki Serkan Ayyıldız, iş çıkışı servis aracından inip evine doğru yürümeye başladı. İddiaya göre, Serkan Ayyıldız’ın yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, Ayyıldız’ın kalbine bıçağı saplayıp çıkardı. Şüpheli olay sonrası kaçtı. Ağır yaralanan Serkan Ayyıldız’ı gören bir taksici, araca alıp Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan Serkan Ayyıldız’ın aort damarının yırtıldığı ve aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.
Öte yandan olay yeri çevresinde güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran Cinayet Bürosu dedektifleri, cinayet zanlısının 40-45 yaşlarında, orta boylu, beyaz tişörtlü kişi olduğunu tespit ederken zanlının kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.
Serkan Ayyıldız, Konak Güzelyalı semtindeki Hakimefendi Camisinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.