Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

İzmir’in Bornova ilçesindeki bir depoda kumar oynadıkları öne sürülen bir gurup arasında çıkan silahlı kavgada, Fırat Ü. öldü, Emrah Çare K. (24) ile Cüneyt A. (23) ağır yaralandı.Olay, sabah saatlerinde Kazım Dirik mahallesinde bir...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bornova ilçesindeki bir depoda kumar oynadıkları öne sürülen bir gurup arasında çıkan silahlı kavgada, Fırat Ü. öldü, Emrah Çare K. (24) ile Cüneyt A. (23) ağır yaralandı.
Olay, sabah saatlerinde Kazım Dirik mahallesinde bir depoda meydana geldi. Depoda kumar oynadıkları ileri sürülen bir gurup henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle gurup arasında silahlı kavga çıktı. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri 3 kişiyi yerde kanlar içerisinde hareketsiz bir şekilde buldu. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yapılan ilk müdahalenin ardından Fırat Ü.’nün hayatını kaybettiği belirlenirken, Emrah Çare K. (24) ile Cüneyt A. (23) hastaneye kaldırıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Emrah Çare K. ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Cüneyt A.’nın hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.
Kavganın neden çıktığı ve şahısları vuran henüz belirlenemedi. Polis, çevredeki kameraları incelemeye alarak kaçan şahısları yakalamaya çalışıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.