Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de marangoz atölyesinde korkutan yangın

İZMİR’İN BORNOVA İLÇESİNDE BULUNAN BİR MARANGOZ ATÖLYESİNDE YANGIN ÇIKTI. İTFAİYE EKİPLERİNİN KISA SÜREDE MÜDAHALESİ İLE YANGIN BÜYÜMEDEN KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2020 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2020 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de marangoz atölyesinde korkutan yangın

İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan bir marangoz atölyesinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, saat 21.00 sıralarında Yeşilova Mahallesi 4184/2 Sokakta bulunan bir marangoz atölyesinde çıktı. Henüz belirlenemeyen sebepten dolayı atölyeden dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu 110 ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İki katlı binanın üst katındaki 9-suntaların bulunduğu noktada çıkan yangın, etkisini daha da artırmadan itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Öte yandan, alevlerin yandaki iş yerlerine sıçramadan söndürülmesi olası facianın önüne geçti. Yangında atölye büyük zarar görürken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.