Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de ’Kamyon’ Depremi

İzmir’in Konak ilçesinde, rampada park halinde bulunan ve iddialara göre freni boşalan kamyon iki aracı biçti. Dehşet saçan kamyon, bir apartmanın duvarına çarparak durabildi. Vatandaşlar ise sarsıntı ve gürültüyle olayı deprem sanıp...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Konak ilçesinde, rampada park halinde bulunan ve iddialara göre freni boşalan kamyon iki aracı biçti. Dehşet saçan kamyon, bir apartmanın duvarına çarparak durabildi. Vatandaşlar ise sarsıntı ve gürültüyle olayı deprem sanıp sokaklara döküldü.
Edinilen bilgiye göre, ilginç kaza sabah saatlerinde meydana geldi. Konak ilçesi Kılıçreis Mahallesi 281 sokakta çalışma yapan hafriyat kamyonunun şoförü, aracı rampada park etti. Bir müddet sonra ise iddialara göre freni boşalan dev kamyon, birden hareket etti. Hızını alan kamyon, önce park halindeki iki aracı biçti; ardından da bir apartmana çarparak durabildi.
HERKES DEPREM SANDI, VATANDAŞLAR SOKAKLARA DÖKÜLDÜ
Kamyonun büyük bir gürültüyle apartmana çarpmasıyla sarsıntı yaşandı. Bazı vatandaşlar, olayı deprem sanıp sokaklara döküldü. Gürültü nedeniyle komşu apartmanının sakinleri de dairelerinin camlarından ve balkonlarından olayı anlamaya çalıştı.
Duruma tepki gösteren vatandaşlar, dar olan sokağa kamyonların girmemesi gerektiğini savundu. Olay yerine ise hemen bir polis ekibi sevk edildi. Park halindeki araçlarının hasar gördüğünü gören vatandaşlar da çılgına döndü. İlginç kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmaması herkese rahat bir nefes aldırdı.
Kaza sonrasında polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.