Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de kaçak içki satanlara polisten baskın

İzmir’in Konak ilçesinde, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla 6 ayrı işyerinde bin 513 şişe sahte ve kaçak içki ele geçirilirken yakalanan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, il genelinde kaçak-sahte içki ticaretinin...

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Konak ilçesinde, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla 6 ayrı işyerinde bin 513 şişe sahte ve kaçak içki ele geçirilirken yakalanan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, il genelinde kaçak-sahte içki ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Konak ilçesinde bulunan 6 ayrı işyerinde sahte ve kaçak içki ile gümrük kaçağı sigara bulunduğu bilgisini aldı. Polis ekipleri tarafından, söz konusu işyerlerine yapılan operasyonla; bin 513 şişe sahte ve kaçak içki, 8 bin 358 paket sigara, 559 paket puro ve 890 paket sigara ile pipo tütünü ele geçirilirken işyeri sahipleri Ş.D.(57), N.T.(64), M.A.(47), H.T.(44), A.K.(54) ve İ.T.(41) yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ş.D., N.T. ve M.A. tutuksuz yargılanmak üzere Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakılırken H.T., A.K. ve İ.T. ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.