Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de İşçi Güvenliğinde ’Pes’ Dedirten Manzara

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 10 katlı bir binanın yıkımında, en üst katta yıkım çalışması yapan işçilerin güvenlik önlemi almadan çalışması görenlere ’Pes’ dedirtti.Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi Ankara Caddesi Yanyol üzerindeki...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 10 katlı bir binanın yıkımında, en üst katta yıkım çalışması yapan işçilerin güvenlik önlemi almadan çalışması görenlere ’Pes’ dedirtti.
Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi Ankara Caddesi Yanyol üzerindeki 10 katlı bir binanın yıkım çalışması devam ederken işçilerin, iş güvenliği almadan çalışması görenleri yüreklerini ağzına getirdi. 10 katlı binanın en üst katında yıkım çalışmasına devam eden 4 işçi, baret ve güvenlik kemerinin bulunmadan ellerinde hilti makinesi, kazma ve balyozla çalışması dikkat çekti. İşçilerin ise herhangi bir tedbir almamalarına rağmen üzerinde durdukları kolonları yıkmaya çalışması tehlikeli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Çevreden geçen vatandaşlar, bu ilginç ve tehlikeli çalışmaya uzun süre bakarak şaşkınlıklarını gizleyemedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.