Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de iş merkezindeki yangın paniğe neden oldu

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki 24 katlı iş merkezinde trafonun patlaması nedeni ile kablolar alev aldı. Kuleyi duman kaplaması paniğe neden oldu. Bütün katlar boşaltılırken yangın kısa sürede söndürüldü.Olay, bugün saat 11.30 sıralarında,...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bayraklı ilçesindeki 24 katlı iş merkezinde trafonun patlaması nedeni ile kablolar alev aldı. Kuleyi duman kaplaması paniğe neden oldu. Bütün katlar boşaltılırken yangın kısa sürede söndürüldü.
Olay, bugün saat 11.30 sıralarında, Ankara Caddesi yan yol üzerinde bulunan Bayraklı Tower’da meydana geldi. 24 katlı kulenin 13 katında, iddiaya göre, trafonun patlaması nedeni ile kablolar alev alarak 20. kata kadar yandı. Yangın nedeni ile dumanlar kuleyi sarmaya başladı. Kulede yangın alarmları çalmaya başlarken tamamen dolu olan ofislerde çalışanlar panik halinde binayı terk etmeye başladı. İhbar üzerine 5 itfaiye ekibi ve bir Arama Kurtarma ve Sağlık ekibi geldi. Ofislerinden çıkan çalışanlar bahçede korku içinde beklerken itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Duman nedeni ile çalışanların ofislere alınmadığı bir süre daha dışarıda bekleyeceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.