Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Huzur operasyonu

İzmir’de, 755 polisin katılımıyla akşam saatlerinde başlayan ‘Huzur operasyonu’ kapsamında eğlence mekanları, umuma açık yerler ve ara sokaklar denetlendi.Akşam saatlerinde tüm Türkiye genelinde başlatılan ‘Huzur operasyonu’ kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 04:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 04:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, 755 polisin katılımıyla akşam saatlerinde başlayan ‘Huzur operasyonu’ kapsamında eğlence mekanları, umuma açık yerler ve ara sokaklar denetlendi.
Akşam saatlerinde tüm Türkiye genelinde başlatılan ‘Huzur operasyonu’ kapsamında İzmir’de de İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 755 polis, kent merkezi ve ilçelerin önemli noktalarında ‘Huzur’ uygulaması yaptı. Toplam 244 ekiple 53 noktada yapılan denetimlerde özel eğitimli narkotik ve patlayıcıya duyarlı 7 dedektör köpek de kullanılırken; denetimlere sahilden iki deniz botu ve havadan polis helikopteriyle destek verildi.
Yapılan denetimler sonucu 5 bin 276 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunun yapıldığı, bin 354 aracın kontrol edildiği, 91 aracın sürücülerine cezai işlem uyguladığı ve 19 aracın ise trafikten men edildiği belirtildi. Ayrıca bu uygulamalarda aranan 23 kişinin ise yakalandığı, 152 iş yerinin 23’ünün sorumlularına ceza kesildiği, 70 kişiye ise idari işlem yaptığı kaydedilirken, denetimlerde, 3 tabanca, 4 av tüfeği, 177 gram esrar ve 7 uyuşturucu hap ele geçirildiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.