Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de FETÖ’nün 3 iş adamı tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik İzmir’de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan iş adamları Ezel Seçilmiş, Resul Seçilmiş ve Mustafa Özkara, tutuklandı.Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik geçen 29 Temmuz’da İzmir...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 00:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 00:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik İzmir’de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan iş adamları Ezel Seçilmiş, Resul Seçilmiş ve Mustafa Özkara, tutuklandı.
Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik geçen 29 Temmuz’da İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Ege ve Batı Akdeniz Sanayi ve İş Adamları Federasyonu (ESİDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara ile Batınak Transit Taşımacılık Petrol ve Tur. Tic. Ltd. Şti.’nin (BALPET) sahipleri Ezel Seçilmiş ve Resul Seçilmiş çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Kırgızistan’a kaçmaya çalışırken yakalanmıştı
Tutuklanarak ceza evine gönderilen ESİDEF Başkanı Mustafa Özkara, Kırgızistan’a kaçmaya çalıştığı sırada İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yakalanmıştı. Özkara’nın aynı zamanda Fetullah Gülen’in ilk mütevelli heyeti içerisinde yer alan Osman Gürbüz Özkara’nın oğlu olduğu ve FETÖ’nün Ege Bölgesi’ndeki en önemli isimlerinden biri olduğu ifade edildi.
Ayrıca FETÖ’ye maddi kaynak sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan diğer iş adamları Ezel ve Resul Seçilmiş’in sahibi oldukları 5 akaryakıt istasyonuna da el konulduğu bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.