Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de FETÖ operasyonu: 24 gözaltı

İzmir’de yürütülen FETÖ operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 30 şüpheliden, aralarında silahlı özel güvenlik görevlisinin de bulunduğu 24 şüpheli yakalandı.İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü,...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de yürütülen FETÖ operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 30 şüpheliden, aralarında silahlı özel güvenlik görevlisinin de bulunduğu 24 şüpheli yakalandı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, FETÖ’nün İzmir yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan 30 şüpheliye yönelik bu sabah operasyon yaptı. Birçok adrese eş zamanlı yapılan operasyonlarda şu ana kadar 24 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheli şahısların bir kısmının silahlı özel güvenlik görevlisi olduğu, şahıslarda ’bylock’ programının olduğu, bir kısmının da terörist başının talimatıyla örgütün finansal desteğini sağlayan Bank Asya’ya para aktardığı ileri sürüldü. Yakalanan şüpheli şahıslar arasında örgüt lideri Fetullah Gülen’in öğrencileri arasında yer alan ve sohbet hocalığı yapan Alaattin Kırkan’ın olması dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.