Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de evlerinden kaçan 7 çocuk Kuşadası’nda bulundu

İzmir Buca’da dün öğle saatlerinde evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinder haber alınamayan yaşları 13 ile 14 olan 7 çocuk, Kuşadası’nda polis tarafından bulundu.Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Buca ilçesinde mahalle ve okul...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 02:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 02:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de evlerinden kaçan 7 çocuk Kuşadası’nda bulundu
İzmir Buca’da dün öğle saatlerinde evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinder haber alınamayan yaşları 13 ile 14 olan 7 çocuk, Kuşadası’nda polis tarafından bulundu.
Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Buca ilçesinde mahalle ve okul arkadaşı olan ortaokul öğrencisi 4’ü kız 7 çocuk, dün öğle saatlerinde ailelerinden izin almadan evlerinden ayrıldı. Eve dönmeyen çocukların aileleri, durumu polise bildirdi, ancak İzmir polisinin yaptığı tüm araştırmalara rağmen çocukların izlerine ulaşamadı. İzmir’de 7 çocuğun kayıp olduğu ihbarı üzerine Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çocukların Kuşadası’na gelme ihtimali üzerine alarma geçti. Olayla ilgili araştırma yapan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tüm şehir merkezinde aramalarını yoğunlaştırdı. Gece yarısı ellerinde valiz olan bir grup çocuğu şüphe üzerine durduran polis ekipleri, yaptıkları sorgulamada 7 çocuğun İzmir’in Buca ilçesindeki evlerinden kaçtığını belirledi. Kuşadası Polis Merkezi’ne götürülen çocuklar, daha sonra Kuşadası Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.
Polis ekipleri, kimlik tespitinin ardından O.C., Y.K., S.G., S.D., S.G, Y.K. ve H.N.K. isimli yaşları 13-14 arasında değişen 4’ü kız 7 çocuğun ailesi ile irtibata geçti ve aileler Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne davet edildi. Yapılacak işlemlerin ardından, çocukların ailelerine teslim edileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.