Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Demir Çubuklu, Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı

İzmir’in Bergama ilçesinde, iddialara göre yasak aşk nedeniyle çıkan bıçaklı, demir çubuklu kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre olay Bergama ilçesi Zeytindağ Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de Demir Çubuklu, Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı
İzmir’in Bergama ilçesinde, iddialara göre yasak aşk nedeniyle çıkan bıçaklı, demir çubuklu kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay Bergama ilçesi Zeytindağ Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebepten Abdullah Ş., Özkan Ş., İsa K., mahalleye giderek Alkan D., Fatma D., Ertekin O. ile konuşmaya başladı. İki grup arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İki grup demir çubuklarla bir anda birbirine girerken, Abdullah Ş. iddialara göre elindeki bıçakla dehşet saçtı. Kavgada Alkan D., eşi Fatma D. ve Ertekin O. bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.
YASAK AŞK CİNAYETİ Mİ?
Yaşananlar sonrasında olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hemen Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Alkan D. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Alkan D.’nin ağır yaralanan eşi Fatma D. ise daha sonra İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ertekin O. da Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Olayın neden meydana geldiği konusu netlik kazanmazken, Özkan Ş. ve Fatma D. arasında bir ilişki olduğu iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.