Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Cesedi Bulunan Eren’in Arkadaşı Tutuklandı

İzmir’de kaybolduktan 4 gün sonra cesedi bulunan, akıllara seri katil Atalay Filiz’in mi öldürdüğü soruları gelen 18 yaşındaki Eren Yılmaz’ın daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan arkadaşı B.D. tekrar gözaltına alındıktan...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de kaybolduktan 4 gün sonra cesedi bulunan, akıllara seri katil Atalay Filiz’in mi öldürdüğü soruları gelen 18 yaşındaki Eren Yılmaz’ın daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan arkadaşı B.D. tekrar gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Buca ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Denizcilik Lisesi öğrencisi Eren Yılmaz, 7 Haziran günü kaybolmuş, 10 Haziran günü ise cesedi bulunmuştu. Yılmaz’ın cesedi üzerinde herhangi bir kesici, delici aletle yaralanma ya da darp izini rastlanmadı. İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ilk otopsinin ardından liseli gencin ilk belirlemelere göre uyuşturucudan ölmüş olabileceği ortaya çıktı. İddiaya göre, Eren Yılmaz ile birlikte uyuşturucu hap aldığı öne sürülen arkadaşı B.D. (17) polise verdiği ilk ifadesinde, uyuşturucu hap aldıklarını itiraf etmiş, ardından ormanlık alanda yürüdükleri sırada Eren Yılmaz’ın birden hareketlerinin değiştiğini, agresifleştiğini ve ağzından köpükler gelmeye başladığını, yakındaki çeşmeden su getirmek için yanından ayrıldığında tekrar geri dönünce bulamadığını söylemişti. Yaşadığı olaydan korktuğu için de durumu kimseye anlatmadığını söylemiş ve B.D. polisteki ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.
BU SEFER TUTUKLANDI
Eren Yılmaz’ın aldığı uyuşturucu haplar yüzünden ölmüş olabileceği şüphesi ön plana çıkarken, ilk kaybolduğu gün cep telefonunu alıp satan ve sonrasında gözaltına alınıp serbest bırakılan B.D Çocuk Savcılığı’nın talimatı ile tekrar gözaltına alındı. Ancak Savcı tekrar gözaltına aldırdığı B.D’yi, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk etti. Mahkeme karşısına çıkan B.D. tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.