Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Çadır Operasyonu

İzmir’in Çeşme ilçesindeki Kutlu Aktaş Barajı yakınlarında, roman vatandaşlarca kurulan çadırlar, polis, zabıta acil servis ve itfaiye ekiplerinin katıldığı mini bir operasyonla tamamen söküldü.Çeşme ilçesindeki Kutlu Aktaş Barajı...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Çeşme ilçesindeki Kutlu Aktaş Barajı yakınlarında, roman vatandaşlarca kurulan çadırlar, polis, zabıta acil servis ve itfaiye ekiplerinin katıldığı mini bir operasyonla tamamen söküldü.
Çeşme ilçesindeki Kutlu Aktaş Barajı yakınlarında kötü bir görüntü oluşturan ve Roman vatandaşlar tarafından çadırları fark eden Çeşme Emniyet Müdürlüğü ve Çeşme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Vatandaşları uyaran ve çadırların kaldırılmasını isteyen ekipler, uyarı dikkate alınmayınca bir operasyon yaptı. Çadırlar, polis, zabıta, 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinin katıldığı operasyonla tamamen söküldü. Milli Emlak Müdürlüğü yetkililerinin de gözetiminde 60 kadar derme çatma çadır ortadan kaldırıldı. Çeşme Belediyesi ekipleri, çadırların sökülmesinin ardından çevre temizliği yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.