Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de bıçaklı sopalı kavga: 2 yaralı

İzmir’in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Ayhan Ödemiş (43) ve Şahin Şahin (47) ağır yaralandı. Hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.Olay, gece saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de bıçaklı sopalı kavga: 2 yaralı

İzmir’in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Ayhan Ödemiş (43) ve Şahin Şahin (47) ağır yaralandı. Hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olay, gece saatlerinde Mersinli Mahallesi Fatih Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sokak ortasında Ayhan Ödemiş (43) ve Şahin Şahin’ninde (47) aralarında bulunduğu iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada Ayhan Ödemiş bıçakla, Şahin Şahin ise başından sopayla darp edilerek yaralandı. Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, Ödemiş’i, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne, Şahin’i ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneler de tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis ekipleri, kavgaya karışan ve bıçakla sopayı kullanan şüphelileri belirlemek için çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına alarak geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.