Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Beş Hırsız Yakalandı

İzmir’de Son Olarak Kızılay’a Ait Yardım Kumbarasındaki Bağışları Çalan 5 Kişilik Hırsızlık Çetesi, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Başarılı Çalişmalari İle Yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de Beş Hırsız Yakalandı
İZMİR (İHA) – İzmir’de, Kızılay’a ait yardım kumbarasındaki bağışları çalan 5 hırsız, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibince yakalandı.
Ödemiş ilçesinde 4 kez hırsızlık yaptıkları tespit edilen E.Y. (23) ve M.Y. (22) isimli kardeşler ile M.C. (15), E.E. (16) ve Ö.N. (20) bir okulun kantinindeki bozuk paraları alıp kayıplara karıştı. Sonra bir kafeteryaya giren hırsızlar, burada da kasadaki bozuk paraları alarak kaçtı. Çetenin karıştığı son olay Ödemiş Tren İstasyonunda gerçekleşti. Kızılay’ın istasyonda bulunan “Türkiye iyilikte birleşiyor” isimli yardım kutusunun kırılarak içindeki bağışların çalınması ’pes’ dedirtti.
Konuyla ilgili bilgi toplayan Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, aldıkları ihbarları değerlendirerek 5 kişiden oluşan hırsızlık çetesini yakaladı. Yaşanan hırsızlık olaylarında kendilerinin yer aldığını itiraf eden Aydınlı zanlılar, adli mercilere sevk edildi.
Öte yandan, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri yaptıkları çalışma neticesinde Hürriyet mahallesi Beşgöz mevkisinde bir evde 50 gram esrar ele geçirdi. Konuyla ilgili İ.C. ile Ç.G gözaltına alındı. İfadelerinde kullanıcı olduklarını söyleyen şahıslar serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.