Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de açığa alınan polislere operasyon

FETÖ’nün darbe girişiminin ardından İzmir’de açığa alınan 200 polise operasyon yapıldı. Operasyonda 30’un üzerinde gözaltı olduğu, aralarında emniyet müdürünün de bulunduğu polislerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ’nün darbe girişiminin ardından İzmir’de açığa alınan 200 polise operasyon yapıldı. Operasyonda 30’un üzerinde gözaltı olduğu, aralarında emniyet müdürünün de bulunduğu polislerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Fetulllahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı darbe girişiminin ardından İzmir’de açılan soruşturmada 200 polis açığa alınmıştı. Soruşturma devam ederken 200 polis hakkında gözaltı kararı alındığı ve polisler hakkında yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün sabah saatlerinde gözaltı kararı bulunan aralarında emniyet müdürününde olduğu polislere yönelik operasyon başlattı. Çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar yapılırken şuana kadar 30’un üzerinde gözaltına alınan polis olduğu, yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınana şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.