Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de 600 polisle balyoz gibi operasyon: 159 kişi yakalandı

İzmir’de atlı birlikler, asayiş devriye ve dedektör köpekler ile 600 polisin katıldığı dev asayiş operasyonunda, 6 bin 979 kişinin GBT sorgusu yapılarak çeşitli suçlardan aranan 159 kişi yakalandı.İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de atlı birlikler, asayiş devriye ve dedektör köpekler ile 600 polisin katıldığı dev asayiş operasyonunda, 6 bin 979 kişinin GBT sorgusu yapılarak çeşitli suçlardan aranan 159 kişi yakalandı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Konak ilçesine bağlı özelikle eğlence merkezlerinin bulunduğu Alsancak merkezli olmak üzere il genelinde asayiş operasyonu yaptı. Atlı birlikler, asayiş devriye ve dedektör köpekler ile 600 polisin katıldığı dev operasyon, adeta nefesleri kesti. Asayiş Şube Müdürlüğü öncülüğündeki operasyonda, araçlar, motorlar tek tek durdurularak didik didik arandı. Durdurulan şahıslarında birer birer GBT sorgusu yapıldı.
yaklaşık 7 bin kişi sorgulandı
Saatler süren operasyonda, 6 bin 979 kişinin GBT sorgusu yapılarak çeşitli suçlardan aranan 159 kişiyi yakalandı. Operasyonda ayrıca çalıntı olarak ihbar yapılan dört motosiklet ve iki otomobilde yapılan aramalarda bulundu.
Uyuşturucular ve silahlar ele geçirildi
Operasyon sırasında zehir tacirlerine de göz açtırılmadı. Üst aramalarında yüklü miktarda esrar maddesi, bonzai, kokain ele geçirildi. Ruhsatsız olarak bulundurulan tüfek ve tabancalara da el konularak şahıslar hakkında işlem yapıldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü, operasyonların kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.